Maandag 4 september

, 1.209 keer bekeken
Ik ben er klaar voor !!!! Oei... sorry voor mijn uiting van euforie, maar het zit namelijk zo : vanochtend om 7 uur stond bloedprik 3 op de agenda en toen we vanavond contact opnamen met de dienst monitoring lieten ze ons weten dat ik klaar ben voor fase twee van het programma. Het had evengoed kunnen zijn dat dit moment had moeten uitgesteld worden tot na de vierde week, maar het verloopt blijkbaar allemaal voorspoedig en dat maakt me ongelooflijk gelukkig. Nu ja... niet alleen ik hoor... Sander is evenzeer in de wolken.
Vrijdag moet ik voor een echo naar het AZ zelf en dan zou ik in principe klaar zijn voor de prikken Humegon (R)... op weg naar fase II smile.gif

Gisteren heb ik het een beetje laten afweten. Het was de laatste dag van mijn verlof en de drukte was me gewoon aan het inhalen. Rond 10 uur 's avonds ben ik dan totaal uitgeteld mijn bed ingedoken. Geen dagboek voor 3 september dus.

Het grote herbeginnen van de activiteiten was voor vandaag.
Ik ben gestart op de dienst patiƫntenbegeleiding van een ziekenhuis en het hernieuwde contact met mijn werkveld deed echt goed. Ik was zo druk in de weer dat het einde van de dag in zicht was voor ik het echt door had. Een dag zonder de vervelende bijwerkingen van de Suprefact (R)-kuur. Verbazend in feite. Je zou haast kunnen denken dat het beter is om druk bezig te zijn zodat je zeker niet de tijd krijgt om te denken aan hetgeen waar je mee bezig bent.

Bo

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld