Vrijdag 18 augustus

, 1.437 keer bekeken
Gutteguttegut toch!!

Ik loop rond als een kip zonder kop. Ik haal me allerhande dwaze gedachten
in het hoofd. Ik vloek op Sander zonder reden. Kortom... de spanning begint erin te komen.

Vandaag zijn we het preparaat gaan kopen dat er in de eerste fase van de behandeling voor moet zorgen dat ik in een vorm van menopauze terechtkom. Mijn hormonenhuishouding wordt radicaal op nul gezet. Ik mag er op rekenen dat ik te kampen ga krijgen met allerhande vervelende kwaaltjes, ... en een heel slecht humeur.
Dr. VdV van het Centrum voor Reproductieve Geneeskunde had er ons voor verwittigd.
Sander zou zeker 3 weken opgezadeld zitten met een echtgenote die alle vormen van onredelijkheid zou vertonen. Hij beloofde me dat hij het allemaal wel zal verdragen voor de goede zaak, maar makkelijk zal hij het zeker niet hebben.

Het preparaat dat ik kreeg is een nasale spray en draagt de merknaam Suprefact (R) nasal. Eerder op de maand heb ik een toestemming aan de adviserend geneesheer van de mutualiteit moeten vragen om het product te bekomen volgens het derdebetalerssysteem. Op die manier kon de prijs gereduceerd worden tot een heel pak minder in ieder geval.

Voor zover het haalbaar was heb ik me nu op zowat alles kunnen voorbereiden. De afspraken met de thuisverpleegkundige voor de noodzakelijke spuitjes zijn gemaakt. Mijn huisarts is één en al bereidwilligheid om me maandag de eerste bloedprik te geven en de afspraken voor de echo's in het ziekenhuis zijn ook al in kannen en kruiken. Er komt echt wel veel bij kijken.

Mentaal ben ik er klaar voor, maar ... dit alles boezemt me toch de nodige angst in.

Bo

Vorige Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld