Juli 2003

, 1.543 keer bekeken
Na maanden dromen,
over een leven zo bijzonder,
besloten we de kans te wagen
op dit grote wonder!


Vrijdag 18 juli 2003

Vandaag onze eerste afspraak voor een kindje van ons beiden.
Na een uitgebreid onderzoek bleken we allebei in orde te zijn. Het probleem lag bij de sterilisatie van mijn man 15 jaar geleden. De dokter deed ons twijfelen tussen een MESA, een TESA of een hersteloperatie. (Onder locale verdoving kunnen met een heel fijne naald vaak genoeg zaadcellen uit de bijbal (MESA) of de teelbal (TESA) opgezogen worden om tot ICSI over te kunnen gaan.)
We kozen wat voor ons de meeste slaagkansen had, een TESA. We gaan voor ICSI.


Woensdag 23 juli 2003

Onze eerste afspraak met de gynaecoloog. Er was geen enkel onderzoek, alleen een gesprek over alle aspecten rond IVF en ICSI. Ik kreeg ook een telefoonnummer mee waar ik morgenvroeg vanaf 9 uur kan bellen om een afspraak te maken met de IVF-afdeling, voor verdere informatie.


Donderdag 24 juli 2003

Om 9 uur stipt, geen minuut vroeger maar ook geen minuut later, belde ik de IVF-afdeling op. Daar vertelden ze me dat er in principe met de behandeling gestart kon worden vanaf 7 augustus, maar dan moest mijn man eerst een TESA ondergaan bij een uroloog in het AZ Brugge.
We hebben dan ook alles op alles gezet om die afspraak te kunnen bemachtigen. En gelukt! De TESA gaat door op 01/08/2003 om 15 uur 15.

Volgende

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld