Nieuwe accessoires van Baby born voor de zorgende poppenmama's en -papa's

, 6.333 keer bekeken

De levensechte functies van de BABY born® poppen maken een uitzonderlijk realistisch moeder/kind-rollenspel mogelijk: BABY born® kan 'eten', 'drinken', 'huilen' of 'op het potje gaan', en dat allemaal zonder batterijen. Gevarieerd spelen met BABY born® stimuleert de fantasie en helpt aantoonbaar uitstekende sociale vaardigheden en waarden te ontwikkelen, zoals verantwoordelijkheid, communicatie en empathie. De manier waarop een kind alledaagse situaties en fantasiespellen ervaart, is nu nog authentieker, levensechter en gevarieerder. De vele accessoires met elk een eigen thema leveren een constante stroom aan nieuwe speelideeën.


We presenteren dit voorjaar dan ook 2 kwalitatief hoogstaande BABY born® accessoires voor verbeterd, gevarieerd en langdurig speelplezier.

BABY born® Reiszitje met wieltjes om te dragen, zitten en voorttrekken.


1-2-3, dit geweldige reiszitje met wielen en drie functies volgt je waar je ook naartoe gaat. Een reiszitje met drie functies, hoe werkt dat dan?
Om te beginnen, is er de draagfunctie: Je kunt het reiszitje aan de greep heel handig van A naar B dragen. BABY born® kan onderweg de sterretjes tellen op de schattige, gestreepte stof.
Functie twee is de zitfunctie: als je het reiszitje rechtop zet, dan wordt het een stoel van waaruit BABY born® een prima uitzicht heeft op haar omgeving.
En dan nu het absolute hoogtepunt, functie nummer drie, de rolfunctie: Doordat het reiszitje wieltjes heeft, kun je BABY born® naast je laten voorttrekken. De hendel schuift ook uit, waardoor het reiszitje heel wat comfort biedt. Dankzij het riempjessysteem zit je kleintje altijd veilig tijdens de reis. Ze heeft er overduidelijk veel plezier in. Kun je haar al “sneller, sneller!” horen roepen?

BABY born® Babyvoedingsstoel voor aan tafel.


“Ik wil eten, eten, eten... en ik heb dorst...!” Dat is absoluut iets wat BABY born® zou kunnen zeggen. Uit haar flesje drinken en van haar pap eten zijn tenslotte twee van haar lievelingsactiviteiten. Met deze comfortabele babyvoedingsstoel voor aan tafel kan ze dat nu doen tussen papa en mama in. De stoel is gemaakt van zachte, maar sterke stof en kan heel eenvoudig aan het tafelblad worden geschroefd. De stoel is geschikt voor tafels van 15-40 mm dik en kan hieraan makkelijk vastgemaakt worden. BABY born® kan meer dan alleen eten op het geïntegreerde turkooizen blad. Het is namelijk ook heel geschikt om op te spelen! Al mag je dan weer niet met je eten spelen.

Wedstrijd

Wij mogen 3 pakketten van BABY born® weggeven met in elk:

  • Bed
  • Babystoel
  • Reiszitje
  • Pop
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot zaterdag 24 februari om 22u.
De winnaars zullen ten laatste op 25 februari op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.
Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld