BabyBjörn One - Een klassieker in een nieuw jasje

, 3.655 keer bekeken

Draagzak One – de favoriet van veel ouders – is nu nog zachter en soepeler geworden. Honderden testgezinnen hebben samen met artsen, draagcoaches en andere experts de nieuwe eigenschappen getest om zo de beste oplossing voor baby's en ouders te vinden. Het resultaat is een nog soepelere draagzak, die traploos verstelbaar is en eenvoudig naar grootte en behoefte kan worden versteld.


Wat is nieuw?

De hoofdsteun is hoger, waardoor hij de nek van pasgeboren baby’s beter beschermt en ondersteunt. Ook voor grotere kinderen, die in slaap zijn gevallen, is de draagzak comfortabeler. Met de nieuwe traploze riem kan de hoofdsteun beter worden versteld. Het zitoppervlak is nog breder geworden en kan in de gewenste breedte worden vastgezet. Al deze instellingen zijn traploos, zodat ouders zelf kunnen kiezen wat het beste bij hen past.


Er is minder stof en voering gebruikt, waardoor de draagzak soepeler is. Minder stof tussen ouders en kinderen zorgt voor meer intimiteit en een draagzak die koeler aanvoelt. Door de dunnere voering is de draagzak meer omsluitend en kan je gemakkelijker controleren of de baby in een natuurlijke houding zit, met de rug in een c-kromming. Draagzak One heeft bovendien een nieuwe voering in de schouderband, waardoor het gewicht gelijkmatiger wordt verdeeld.


Draagzak One Air is gemaakt van nieuwe, extra zachte mesh-stof, speciaal ontwikkeld voor baby’s gevoelige huid. Deze mesh draagzak heeft nu een minimale voering, waardoor hij nog soepeler en luchtiger is geworden.


Draagzak One Air komt in 5 kleuren: zwart, blauw, antracietgrijs, zilver en muntgroen.

De nieuwe BabyBjörn Draagzak One in katoenmix is beschikbaar in 4 kleuren: zwart, denim/nachtblauw, denimgrijs/donkergrijs en grijs/poederroze.


Een liefdesverklaring aan alle moeders

Om de aandacht te vestigen op de prachtige en essentiële intimiteit tussen baby's en ouders, introduceert BabyBjörn samen met de lancering van de nieuwe Draagzak One en Draagzak One Air de campagne A Love Manifesto.


A LOVE MANIFESTO

  • Vertrouw op jezelf
  • Stel je eigen normen
  • Bepaal zelf hoe je het ouderschap invult

Deze liefdesverklaring is gericht aan alle moeders. Er worden zo veel onrealistische verwachtingen en eisen gesteld aan zwangere vrouwen en kersverse moeders. Veel moeders krijgen negatieve commentaren en harde kritiek op hun manier van opvoeden, vooral online. Negatieve opmerkingen komen vaak voort uit het idee dat 'een goede moeder' op een bepaalde manier moet handelen. Maar het ouderschap is geen wedstrijd.

BabyBjörn wil dat beeld nuanceren door kersverse moeders aan te moedigen om naar zichzelf te luisteren, normen te stellen die bij hen passen en zelf hun ouderschap in te vullen. De liefde voor je kind is een gevoel dat ouders verenigt, ongeacht hun kijk op het ouderschap. En dat gevoel betekent zo veel meer dan verschillende opvattingen over onderwerpen als de bevalling, borstvoeding of flesvoeding, wel of geen fopspeen, katoenen luiers of wegwerpluiers, parttime of fulltime werken of hoe iemand zijn kind draagt.


In de campagne zie je drie Britse bloggers die zich allemaal sterk voor deze zaken inzetten: Cat Sims, Anna Whitehouse en Sagal Ibrahim Shire.

Cat Sims: “Als het om het moederschap gaat, luister dan gewoon naar je innerlijke stem. Gooi de boeken weg, luister niet naar je schoonmoeder, trek je niets aan van de fora en stop met de social media. Jij weet wat het beste is voor je baby. Vertrouw op je instinct – jij weet best wat je doet.”

Wedstrijd

Wij mogen 1 draagzak van BabyBjörn weggeven.
De winnaar mag zelf het type (One of One Air) en de kleur kiezen.
Om deel te nemen, neem een kijkje op onze Facebook-pagina, de wedstrijd loopt tot vrijdag 2 maart om 22u.
De winnaar zal ten laatste op 3 maart op onze facebook pagina bekend gemaakt worden.
Neem een kijkje op de BabyBjorn website voor meer info over de draagzak One.

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld