De ziekte van Crohn

, 2.658 keer bekeken

Hallo allemaal,

Hier een briefje van Nathalie, dit is mijn verhaal.

Eerst zal ik beginnen over mijn ziekte namelijk, de ziekte van Crohn.
Ik weet sinds begin 1999 dat ik deze ziekte heb doordat mijn appendix eruit werd gehaald. Ondertussen ben ik al twee maal geopereerd. Ik ben toen meer dan drie maanden in het ziekenhuis verbleven, heb enorm veel pijn gehad en ben erg ziek geweest.

Ongeveer een jaar later, in november, ben ik gestopt met mijn pil. Nu 1 jaar en acht maanden later is het nog altijd niks geworden.
We waren een jaar bezig toen ik eens op grondig onderzoek ging bij mijn gynaecoloog. Ik was toen erg onregelmatig en had enorm veel last van mijn maandstonden. Toen moest ik drie maanden aan een stuk bloed laten afnemen op de 21-ste dag. Hieruit bleek dat ik nooit een eisprong kreeg. Had ik dit geweten, was ik veel vroeger gegaan maar iedereen zei dat ik het tijd moest geven en niet te vroeg moest laten testen, enz...
Na die drie maanden moest ik elke maand Clomid nemen om een eisprong te krijgen. Tot nu toe nog altijd niets.
Ondertussen hebben ze twee weken geleden, bij een halfjaarlijks onderzoek voor mijn darmen, een cyste op mijn eierstokken gevonden.

Ik wou graag weten of er iemand hetzelfde meemaakt of heeft meegemaakt. Zo ja, zou ik graag je verhaal horen. Indien je eens gezellig willen babbelen, laat hier gerust een berichtje na.
Ik kijk vol verwachting uit naar jullie reacties. Alvast bedankt en tot ziens.

Groetjes,
Nathalie

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld