Eerst een BBZ, dan een miskraam en nu?

, 1.225 keer bekeken

Door Sarah op 22/04/2010 - 10:23:

Mijn naam is Sarah en ik ben 22 jaar.
Ik wil al lang een kindje. Ik wou al een kindje toen het dochtertje van mijn oudste broer geboren werd. Ik was toen pas 16, maar ik hielp met mijn schoonzus dat kleine meisje te verzorgen. En dat kleine meisje was natuurlijk ook veel bij mijn ouders. Het was en is nog altijd mijn oogappel.
Ik wou zo graag ook een kindje, maar ik besefte dat ik nog erg jong was. Dus ik wachtte tot ik gedaan had met school. Daarna wachtte ik nog omdat ik eerst vast werk wou.

We hadden net een huis gekocht, toen ben ik in mei 2008 stopte met de pil. In augustus 2008 trouwden we en in maart 2009 was ik zwanger. Dolgelukkig, dat was ik!
Tot april 2009… Ik kreeg last van enorme pijn in mijn onderbuik. Dus mijn man en ik gingen naar het ziekenhuis. Daar zagen ze dat het vruchtje vast zat in mijn eileider en ik moest dringend geopereerd worden. Zo raakte ik een eileider en mijn kindje kwijt.
Ik heb er enorm van afgezien en nog altijd…

Daarna heb ik een hele moeilijke periode doorgemaakt.
Het ging terug beter toen ik opnieuw zwanger was in december 2009. Helaas, mocht ook deze keer mijn geluk niet lang duren want twee weken later kreeg ik een miskraam.
Soms vraag ik me echt af wat ik eigenlijk verkeerd heb gedaan in deze wereld? Als ik rond me kijk, zie ik mensen die niet kunnen zorgen voor hun kinderen en ze blijven er maar krijgen… En als iemand daar dan wel echt voor wil gaan, dan lukt het niet… ?!

Vandaag ben ik terug naar de dokter geweest want ik voelde me niet lekker. De dokter denkt dat ik zwanger ben… Toen ik terug thuis kwam, verloor ik wat bloed. Dus, ja, nu sta ik terug even ver…
Ik weet niet wat of hoe. Ik zal het vanavond wel zien want dan moet ik terug naar de dokter voor de bloeduitslag.

Sarah

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld