Kinderwens...

, 1.244 keer bekeken

Door Bolleke op 17/03/2009 - 20:20:

Dit verhaal moet ik even kwijt in de hoop mensen te vinden die dit ook meegemaakt hebben.

In 2007 ben ik gelukkig getrouwd en direct erna gestopt met de pil. Zoals iedereen, hoopte ik erop dat ik vlug zwanger zou zijn. In het begin hoopte ik nog iedere maand, maar al vlug waren we zes maanden verder.
Op dat moment moest ik op jaarlijkse controle bij de gynaecoloog. Geen paniek, een jaartje proberen en dan zienÂ…

Ondertussen waren we al 9 maanden aan het proberen toen mijn man plots niet meer wou. Hij voelde zich geforceerd en wou liever een kindje puur natuur, en niet vastgesteld op bepaalde momenten. Dit woog heel zwaar op onze relatie en we hebben dan maar besloten om er een maandje of twee er mee te stoppen.
Bij mij werd de teleurstelling wel groter en groter, en ik kon er met mijn man niet over pratenÂ…

Na 13 maanden ben ik opnieuw naar de gynaecoloog gegaan. Zij wou geen verdere stappen ondernemen voordat mijn man zich liet controleren, want bij mij zag ze niets speciaal.
Voor mijn man was daar natuurlijk geen sprake van: ik wilde alles forceren en alles moet zo vlug vlug gaan. Mijn wanhoop kwam dichter en dichter...

Ondertussen zijn we opnieuw zes maanden verder en nog steeds wil mijn man zich niet laten controleren! Hij vind dat ik te vlug naar de dokter loop (we zijn ondertussen wel al 20 maanden aan het proberen). Er is geen zeggen aan en het is zeker niet goed voor onze relatie. Ik loop op de toppen van mijn tenen en mijn man klapt volledig toe. Ik weet niet hoelang ik dit nog aankan!!
Elke maand is een maand teveel ... Realistisch gezien weet ik dat we normaal hulp zullen nodig hebben maar ik weet niet of onze relatie dat aankan... Als hij zich nu al niet gewoon wil laten controleren?!

Inloggen

Let op: Je login van de oude site werkt hier niet! Kijk hier voor meer info.

Hou me aangemeld